Pagina


 

Flyboarden

 

Flyboarden is een spectaculaire watersport die in een snel tempo zeer populair is geworden. Heb je het gevoel eenmaal onder de knie, dan kun je in een snel tempo hoger vliegen. Je kunt als een superheld door de lucht vliegen en een enorme kick beleven! Je maakt spectaculaire duikvluchten met de aanstuwingskracht van het water. Of je nou zelf op het Flyboard staat of toeschouwer bent: Flyboarden is altijd adembenemend en fantastisch om te aanschouwen! 

 

Flyboard lessen

 

Flyboarden is voor iedereen mogelijk omdat het geen niveau vergt. Het belangrijkste is de begeleiding en de veiligheid! Met een rustige benadering en stapsgewijze uitleg kunnen wij iedereen laten ervaren hoe leuk Flyboarden is. Daarnaast hebben wij voor iedere deelnemer/deelneemster de juiste uitrusting om deel te nemen aan het Flyboarden. De minimale leeftijd die wij hanteren ligt rond de 10 jaar oud. Het verschilt namelijk per individu hoeveel ervaring hij/zij heeft met watersport.

De Flyboard-clinics worden altijd gegeven door 2 instructeurs. De instructeurs van Flyboard Event zijn in het bezit van een vaarbewijs, BHV-diploma en daarnaast zijn wij gedekt voor ongevallen middels een bedrijfsaansprakelijkheidverzekering!

 

Duur van de lessen

 

Wij geven iedere cursist even veel aandacht! Onze Flyboard-clinics duren, afhankelijk van uw wensen, 10 of 20 minuten. Daarnaast komt er 5 minuten instructietijd bij. Tijdens deze instructietijd krijgt u duidelijke en stapsgewijze uitleg over jouw clinic. Hierbij komen naast de veiligheidsregels een aantal belangrijke "Fly-Tips" aan bod.

Wat wij graag willen meegeven is dat het bij ons niet op tijd aankomt. Mocht het zo zijn dat een deelnemer moeite heeft en niet genoeg heeft aan 10 of 20 minuten, dan gaan wij gewoon door! Ons doel is dat iedereen uiteindelijk de kick van het vliegen heeft ervaren!

 

Locatie's

 

Wij hebben meerdere samenwerkingen met campings/paviljoenen in verschillende provincies. Dit geeft ons het voordeel dat wij het Flyboarden op diverse plekken aan kunnen bieden! Met de volgende locaties hebben wij een samenwerking:

Paviljoen Nijstad, Hoogeveen

Camping Erkemederstrand, Zeewolde

RCN de Potten, Offengawier

Camping de Eenhoorn, Schardam

Smit's Paviljoen, Giethoorn

Op deze locaties kunt u naast het Flyboarden genieten van een hapje en een drankje. Tevens is er de mogelijkheid om om te kleden en om te douchen!

 

 

Veiligheid

 

Alles is in het voordeel om jou zo gemakkelijk mogelijk te laten vliegen!

Veiligheid staat voor alles bij het beoefenen van het Flyboarden. Daarom zullen wij bij de eerste lessen stapvoetsgewijs, en alleen op eigen verzoek, hoger gaan. Het hoger gaan op het Flyboard gaat altijd in overleg met de deelnemer en na beoordeling van de instructeur. Voor wat betreft de uitrusting zit deze zo in elkaar dat je altijd blijft drijven. Wij hebben voor jou alle spullen die benodigd zijn, zo hoef jij alleen nog maar te genieten van de enorme kick die Flyboarden geeft!

 

 

 

 

Powered By FRLweb
flyboardevent © 2021