Pagina


Waterscooter verhuur

Geniet van de vrijheid en snelheid die een waterscooter met zich mee brengt! Van een enkel ritje op locatie tot aan het huren van een complete dag of dagdeel: alles is mogelijk! Superleuk om bijvoorbeeld te combineren met een vakantie of als leuk dagje uit met vrienden op een zomerse dag! Een waterscooter biedt net dat beetje extra, iets unieks…

De waterscooter die wij verhuren is een Yamaha GP1200R welke is voorzien van een krachtige 155PK 2 takt motor. Hiermee kun je tot zeker 90 kilometer per uur over het water scheuren! Daarnaast is de GP1200R een tweezitter model waardoor deze zeer wendbaar is.

 

Soorten verhuur

-          Op locatie. Hierbij kun je de scooter huren op een locatie waarbij wij zelf aanwezig zullen zijn. In de meeste gevallen zal er dan naast het verhuren ook Flyboarden plaatsvinden.

-          Zelf huren. Hierbij kun je de scooter zelf ophalen op afspraak. De mogelijkheden zijn dan: een dagdeel, een complete dag, meerdere dagen/weekend of een week. Wij nemen hierbij met jou het huurcontract door en vragen om een handtekening met daarbij een kopie van het vaarbewijs. Daarnaast vragen wij een borgbedrag.

Alle prijzen omtrent de verhuur staan vermeld onder het kopje ‘prijzen’ bovenaan de pagina.

 

 

 

 

 

 

Powered By FRLweb
flyboardevent © 2021